skip to Main Content
 +31(0)10-4421999 info@clnl.nl naar onze portal

Budget hoeft geen belemmering te zijn!

AAEAAQAAAAAAAAbMAAAAJDk4ODhiNjI5LWI4NTgtNDM2NC04MWI3LTBmOTgwNjdmYjc4ZQ

Wekenlang ben je bezig om binnen te komen bij een prospect en dan is het eindelijk gelukt. De verkennende en inventariserende gesprekken zijn geweest en je hebt je werk aan de tekentafel gedaan. Je brengt een concreet voorstel uit. De relatie is onder de indruk van het voorstel en heeft ook de wens via jou te gaan investeren. Gelukkig, na al het harde werken word je beloond!

Maar dan, als een konijn uit de hoge hoed geeft jouw relatie aan dat er voor dit boek-, school-, verslagjaar onvoldoende budget over is om nu te investeren. Je kunt dan gaan wachten op dat budget, maar dat wil je natuurlijk helemaal niet. Je wilt die deal hebben, en de klant wil hem aan je gunnen. Een samenwerking met een operational leasemaatschappij kan dan uitkomst bieden. Door gebruik te maken van eenvoudige en uiterst flexibele lease-oplossingen kan gezamenlijk de uitdaging het hoofd worden geboden. Er is nog maar een klein deel van het voor dit jaar resterende budget nodig. Immers, de investeringspiek wordt gelijkmatig verspreid over meerdere jaren. Goede kans dat investeren nu wel lukt.

Kortom, een samenwerking met een leasemaatschappij levert dus voordeel op. Naast dat het voor u een business versneller kan zijn is het ook nog eens gunstig voor uw relaties.

Vragen over deze blog? Neem gerust contact op met de auteur: Robert Lasonder. Hij is een van onze Partner Managers en is te bereiken op robert@clnl.nl of 06-15260346.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

×Close search
Zoeken