skip to Main Content
 +31(0)10-4421999 info@clnl.nl naar onze portal

Groeit uw vergaderoplossing mee met de denkwijze van uw klant?

AAEAAQAAAAAAAAiSAAAAJDRjZjVkYzRiLTBhMmItNDRjMC05Mjg5LWM1ZTA2NWUxYTY1OADe investeringen in de Cloud en flexibele werkplekken is een ontwikkeling die een enorme vlucht heeft genomen. De tijd die men op kantoor, en daarmee direct met collega’s, doorbrengt neemt af.

Manieren van samenwerken veranderen snel. Men werkt in teamverband via sharepoint-oplossingen samen in dezelfde documenten. Fysieke aanwezigheid wordt met de huidige technologie die u aanbiedt minder relevant.

De verwachting is dat het aantal vergaderuren in ons vergaderland niet zomaar af zal nemen. Naar schatting vergadert Nederland, afhankelijk van functielevel, een dagdeel per week. Naarmate je dichter bij de boardrooms komt neemt dit aantal uren alleen maar toe.

Hoe verzekeren we de impact en effectiviteit van de tijd die de medewerkers van uw klant (niet) fysiek samen zijn?
Er zijn legio oplossingen van de interactieve boardroam en videoconferencing. Ook voor vergaderen hoeft uw klant niet per se fysiek aanwezig te zijn. Als men al fysiek aanwezig is deelt men real time informatie op een gezamenlijk scherm.

De vraag is dus eigenlijk of de manier van vergaderen meegroeit met de nieuwe manier van denken van de klant? Zo niet, hoe past dit nog in haar investeringsruimte? Ook uw boardroom oplossing is aan te bieden in een prijs per maand.

Vragen over dit onderwerp? Steven van Raffe, een van onze Partner Manager, heeft dit artikel geschreven. Hij is te bereiken op steven@clnl.nl of 06-15260345.

×Close search
Zoeken