skip to Main Content
 +31(0)10-4421999 info@clnl.nl naar onze portal

over cln

Wij geloven dat gebruik centraal staat in IT.
Samen met partners in IT-oplossingen bieden we passende operational lease.

over computer lease nederland (cln)

Computer Lease Nederland (CLN) is in 2007 opgericht door Thijs van Rees. CLN is gespecialiseerd in het afsluiten van operational lease contracten op maat voor ICT-apparatuur in al zijn facetten. U kunt hierbij denken aan laptops, desktops, MFP’s, servers, netwerkcomponenten, tablets, etc. Ook software en soft costs, zoals implementatie- en consultancykosten, kunnen bij CLN meegefinancierd worden. Daarnaast biedt CLN operational lease contracten aan voor o.a. LED-displays en andere AV-apparatuur.

CLN acteert als partner van leveranciers, waarbij zij haar partners kennis en ondersteuning biedt op het gebied van operational leasing. De klant wil gebruik kunnen maken van de nieuwste digitale technologie, zonder dat grote investeringen noodzakelijk zijn. Operational leasing biedt de mogelijkheid om de eindgebruiker te laten betalen voor gebruik en niet voor eigendom, waarbij flexibiliteit en eenvoud centraal staan. Echter, er zijn niet alleen voordelen voor de eindgebruiker, ook zijn er voor een leverancier een aantal belangrijke voordelen bij het aanbieden van een operational lease van CLN.

Ondanks het feit dat CLN voornamelijk via het partnerkanaal werkt, hebben wij ook graag contact met relaties die niet via ons partnernetwerk bij ons terecht komen. 

wij zijn CLN

Thijs van Rees

Algemeen Directeur
view post

Ralph van Rees

Business Development Manager
view post

Steven van Raffe

Partner Manager
view post

Enkele partners van CLN

Heeft u vragen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Of neem contact op met CLN
Wij voorzien u graag van meer informatie

Marten Meesweg 8-10, 3068 AV Rotterdam
×Close search
Zoeken